Pret Operație Hernie de Disc Târgu Mureș

Bun venit la clinica noastră din Târgu Mureș, unde vă oferim servicii medicale de înaltă calitate și operații pentru tratarea herniei de disc. Aici, ne preocupăm de sănătatea dumneavoastră și punem la dispoziție o echipă …

Pret Operație Hernie de Disc Târgu Mureș

Bun venit la clinica noastră din Târgu Mureș, unde vă oferim servicii medicale de înaltă calitate și operații pentru tratarea herniei de disc. Aici, ne preocupăm de sănătatea dumneavoastră și punem la dispoziție o echipă de specialiști experimentați în domeniul chirurgiei spinale.

Ce este o hernie de disc?

Hernia de disc este o afecțiune dureroasă care afectează coloana vertebrală. Aceasta apare atunci când discul intervertebral, care acționează ca un tampon între vertebre, se deplasează din poziția sa normală și exercită presiune asupra nervilor din jur. Această presiune poate provoca simptome precum durere, amorțeală sau slăbiciune în zona afectată, în funcție de localizarea herniei.

Când este necesară o operație pentru hernie de disc?

În majoritatea cazurilor, hernia de disc poate fi tratată cu metode conservatoare, cum ar fi odihna, medicamentele antiinflamatoare și fizioterapia. Cu toate acestea, în anumite situații, atunci când simptomele persistă și afectează calitatea vieții pacientului, poate fi recomandată o intervenție chirurgicală.

Decizia de a efectua o operație pentru hernie de disc este luată de către echipa noastră medicală, după evaluarea detaliată a cazului și discuția cu pacientul. Operația este considerată ca o ultimă soluție, atunci când celelalte opțiuni de tratament nu au oferit rezultatele scontate.

Care este procedura unei operații pentru hernie de disc?

Înainte de operație, pacientul va fi supus unor investigații medicale amănunțite, pentru a se asigura că este pregătit pentru intervenție. Operația pentru hernia de disc este realizată sub anestezie generală, astfel încât pacientul să nu simtă durere în timpul procedurii.

Chirurgul va face o mică incizie în zona afectată a coloanei vertebrale și va îndepărta porțiunea de disc herniată, eliberând astfel presiunea asupra nervilor. În unele cazuri, se poate recurge la tehnici minim-invazive, care necesită incizii mai mici și asigură o recuperare mai rapidă după intervenție.

Cât costă o operație pentru hernie de disc în Târgu Mureș?

Cu privire la costurile operației pentru hernie de disc în Târgu Mureș, acestea pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi gravitatea cazului, tipul de intervenție necesară, durata spitalizării și altele.

Pentru a obține informații precise despre prețul operației, vă recomandăm să luați legătura cu clinica noastră și să programați o consultare cu unul dintre medicii noștri specialiști. Ei vă vor evalua cazul și vă vor furniza toate detaliile legate de costuri și proceduri.

De ce să alegeți clinica noastră pentru operația de hernie de disc?

Există mai multe motive pentru care suntem o alegere excelentă pentru tratamentul herniei de disc în Târgu Mureș:

  • Experiență și competență: Echipa noastră medicală este formată din specialiști cu experiență vastă în domeniul chirurgiei spinale.
  • Tehnologie avansată: Dispunem de echipamente și tehnologii de ultimă generație, ceea ce ne permite să efectuăm intervenții precise și eficiente.
  • Atenție personalizată: Fiecare pacient primește o atenție specială, iar tratamentul este adaptat nevoilor individuale.
  • Recuperare eficientă: Urmarim ca recuperarea după intervenție să fie cât mai rapidă și confortabilă pentru pacient.

Contactați-ne pentru o programare

Dacă aveți nevoie de o operație pentru hernie de disc în Târgu Mureș sau aveți întrebări despre tratament, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții medicale și pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea.

FAQs

Cât de dureroasă este o operație pentru hernie de disc?

Operația pentru hernie de disc se efectuează sub anestezie generală, astfel încât pacientul nu va simți durere în timpul intervenției. După operație, este normal să existe o anumită durere și disconfort, însă acestea pot fi gestionate eficient cu ajutorul medicamentelor prescrise de către medicul curant.

Care este perioada de recuperare după o intervenție pentru hernie de disc?

Perioada de recuperare poate varia în funcție de tipul de intervenție efectuată și de starea de sănătate a pacientului. În general, majoritatea pacienților își pot relua activitățile ușoare după câteva săptămâni de la intervenție, iar recuperarea completă poate dura între câteva săptămâni și câteva luni.

Care sunt riscurile asociate cu o operație pentru hernie de disc?

Orice intervenție chirurgicală implică anumite riscuri, iar operația pentru hernie de disc nu face excepție. Printre riscuri se numără infecția, sângerarea excesivă, reacții adverse la anestezie și complicații specifice procedurii. Cu toate acestea, echipa noastră de medici este bine pregătită pentru a minimiza riscurile și a asigura desfășurarea sigură a intervenției.

Este hernia de disc recurentă după intervenție?

În anumite cazuri, hernia de disc poate reveni în aceeași zonă sau în altă parte a coloanei vertebrale după intervenție. Cu toate acestea, riscul de recurență poate fi redus prin respectarea recomandărilor medicului privind recuperarea și prin adoptarea unui stil de viață sănătos, care să protejeze coloana vertebrală.

Există alternative la intervenția chirurgicală pentru hernie de disc?

Da, în funcție de gravitatea cazului, pot exista alternative la intervenția chirurgicală pentru hernie de disc. Acestea pot include tratamente conservatoare, cum ar fi kinetoterapia, terapia manuală și infiltrările cu corticosteroizi. Decizia privind tratamentul va fi luată de către medicul curant, în urma evaluării amănunțite a cazului.


Vezi și:

Lasă un comentariu