Redacția

Editor:
Contentation sp. z o.o.
al. Piastów 22
71-064 Szczecin

Comitetul editorial:

ul. Puławska 228/22
02-670 Warszawa
Redacția@

Ion Pop
Redactor-șef

Salut! Sunt Ion, un căutător al minunilor literare, pasionat de magia cuvintelor. Ca redactor, hoinăresc prin paginile necunoscute ale vieții, aducând la lumină povești pline de emoție și adevăr. Îmi place să conturez universuri din litere, să explorez adâncurile sufletului uman și să dezvălui tainele neștiute ale fiecărei experiențe. Scrisul meu este o călătorie în inima fiecărui cititor, deschizând porți către lumi noi și idei înfloritoare. Cuvintele mele sunt pasărea liberă ce dansează în zborul lor, purtând cu ele dorința de a conecta și a inspira. Hai să ne aventurăm împreună în labirintul fascinant al literelor!

Maria Ionescu
Redactor-șef

Bună! Sunt Maria, o pasionată a cuvintelor. Scriu cu inima și sufletul, exprimându-mi emoțiile în fiecare propoziție. Fiecare articol este o călătorie în adâncul gândurilor mele, unde cuvintele prind sens și sensibilitate. Îmi place să abordez subiecte diverse, de la artă la filozofie și călătorii. Sunt fericită să împărtășesc cu voi poveștile mele și să ne aventurăm împreună prin lumea cuvintelor.

Alexandru Toma
Redactor-șef

Salut! Sunt Alexandru, un călător al cuvintelor. Scriu cu pasiune și dedicație, aducând în fiecare propoziție o doză de creativitate. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele prind viață. Îmi place să explorez subiecte variate, de la călătorii la tehnologie și dezvoltare personală. Sunt fericit să împărtășesc cu voi gândurile mele și să vă conduc într-o călătorie plină de descoperiri. Haideți să explorăm împreună frumusețea scrisului și să descoperim tainele cuvintelor!

Elena Barbu
Editor

Salutare! Sunt Elena, o exploratoare a literelor. Scriu cu curiozitate și pasiune, căutând mereu să descopăr noi orizonturi. Fiecare articol este o călătorie în universul imaginației, unde cuvintele prind sens și profunzime. Îmi place să explorez subiecte variate, de la natură la dezvoltare personală și tehnologie. Sunt bucuroasă să împărtășesc cu voi povestea mea și să vă conduc într-o călătorie plină de surprize literare. Haideți să ne aventurăm împreună în lumea cuvintelor!