Proiect Fundatia Hema

Suport pentru profesioniștii în halat alb

Proiect

Asociația Noi pentru Ei – NEI împreună cu Fundația Hema au demarat proiectul „Suport pentru profesioniștii în halat alb”.
Proiectul este destinat medicilor și farmaciștilor, și presupune activități de îndrumare către consiliere, suport psihologic și legal, asistență pentru protecția biologică a acestora. Scopul proiectului este realizarea unor activități de îndrumare și sprijin pentru personalul medical și farmaceutic, întâmpinând nevoile esențiale ale acestora în lupta cu COVID‑19.

Obiective
Proiectul realizeaza activitati de indrumare catre consiliere si suport psihologic si legal si asistenta pentru protectia biologica pentru medici si farmacisti. Suportul psihologic vizeaza indrumarea catre consiliere psihologica specializata prin telefon sau online pentru aceia si acelea dintre noi care simt ca au nevoie de aceasta. Suportul legal vizeaza indrumarea catre consilierea legala privind obligatiile si drepturile ce decurg din relatiile de munca cu angajatorul. Consilierea legala este oferita direct de catre un avocat specializat. Protectia biologica consta in furnizarea de materiale si echipamente de protectie catre medici si farmacisti, in mod rapid, acolo unde acestea lipsesc.
Scopul proiectului este realizarea unor activitati de indrumare si suport pentru personalul medical si farmacisti cu o capacitate de reactie rapida care sa raspunda eficient la nevoile primare ale acestora de protectie si suport legal, psihologic si biologic. Activitatile sunt sustinute de specialisti practicanti in domeniul lor. Obiectivele proiectului vizeaza oferirea de suport pentru circa 700 de medici practicanti si circa 550 de farmacisti care solicita asistenta de natura legala, psihologica si de protectie biologice, rapid, constant si eficient. Proiectul sustine si indruma contactul beneficiarilor prin comunicare digitala (internet, telefon) cu specialisti din domeniile cheie.

Cum te ajutăm:

  • Consiliere psihologică;
  • Consiliere juridică;
  • Materiale de protecție.